ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Atatürk İlkokulu

Mrt

2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı 2. Dönemi  1 Marttan itibaren uygulanacak ingilizce ders programı aşağıdadır.

Değerli öğretmenlerimiz,

Pazartesi  günü  yoğun  olacağından  ve tedbir amaçlı sabah ve öğlen  gruplariyla yüzyüze  toplantı  yapmamak için 28/02/2021  Pazar günü saat 13.00 da yüzyüze  eğitim  süreci  konusunda bilgilendirme amaçlı  zoom üzerinden  toplantı  yapılacaktır.

Tüm  öğretmenlerin  katılması  zorunludur.

Toplantı linki pazar günü  paylaşılacaktır.

Şbt

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz ile Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) iş birliğinde yürütülen Minik TEMA, Yavru TEMA ve Ortaokul TEMA projeleri etkinliklerinden daha fazla öğrenci ve öğretmenin faydalanabilmesi için İlçenizde bulunan okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenlerin "www.tema.org.tr/temsilcilikler" adresinden TEMA Vakfı il veya ilçe temsilcilerine başvuru yaparak, projeye dahil olabileceklerine ilişkin ilgi yazı ekte gönderilmiştir.

Söz konusu  okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenlere ilgi yazının tebliğ edilmesi ve gerekli bilgilendirmenin yapılması hususunda;

Gereğini rica ederim.

Şükran BÜYÜKHAN

Müdür a.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

Şbt

İlgi yazı ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünün okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerine yönelik sertifikalı eğitim programları düzenlenecektir.

Eğitime katılmak isteyen öğretmenlerin ekte belirtilen adreslere başvuru yapmaları hususunda

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Ek için  TIKLAYINIZ.

Mahmut FIRAT

Müdür a.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

Şbt

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından Özel çocuklarımızın hayatında fark yaratan tüm öğretmenlerimizi desteklemek için tüm engel gruplarına yönelik 27 mesleki gelişim programı ve kitabının 7'si ogretmen.meb.gov.tr adresinde "Öğretmen Kitaplığı"nda erişime açıldı.