ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Atatürk İlkokulu

Mrt

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Müzeler Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Bursa Müze markasıyla dijital ortamda boy gösteren müzelerin, e-müze uygulamasıyla hizmet vermeye devam ettiği, müzelerde ayrıca sanal müze turunun yanında "Rehberli Sanal Müze" ile turlara başlanıldığına dair Bakanlığımızın yazısı ilgi yazı ekinde gönderilmiştir.

/meb_iys_dosyalar/63/02/706104/dosyalar/2021_03/08161948_evrak3142540531945417609.pdf

Mrt

Aile ile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene dek bizi karşılıksız seven, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımızdır.

Kadın sadece bir anne değil; öğretmen, psikolog, danışman ve anlatmakla bitmeyecek daha birçok rol üstlenmektedir. Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir.

Geleceğimizi yetiştiren ve şekillendiren, toplum hayatında erkeklerden çok daha zor şartlarda çalışmak zorunda bırakılan kadınlarımızın bu özel gününü en kalbi duygularla kutlar, gelişimin ancak kadınların toplumlarda hak ettikleri yeri bulmalarıyla mümkün olacağının altını çizmek isterim.

8 MART, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Atatürk İlkokulu İdaresi

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz kızılderili maskelerini yaptı.

Mrt

Uzaktan eğitim sürecinde yanımızda olan tüm velilerimize, yarın okullarımızda çocuklarımızı karşılaşayacak olan tüm öğretmenlerimize, heyecanlarını yürekten duyduğumuz çocuklarımıza gayretleri, sabırları ve anlayışları için çok teşekkür ediyorum.

ZİYA SELÇUK